Избирайки ръчно изработени подаръци за Коледа, показваме специално отношение към любимите ни хора

0

Великотърновка създаде книга „Предизвикателство за двойки“, която е на път да се превърне в хит по празниците

Задава се най-прекрасният празник – Коледа и вече ни завладява треската по търсене на подаръци за близки и обичани хора. Какво да изберем, за да зарадваме човека отсреща, да го впечатлим и да му покажем нашето специално отношение. Със сигурност това може да стане, ако избягаме от конфекцията и повтарящите се идеи и заложим на нещо, изработено от творец, от човек, който е вложил сърце и душа в своето изделие, за да стане то единствено и неповторимо, вълнуващо и запомнящо се.

Малцина се замислят, че освен вдъхновение, зад ръчно изработени подаръци се крие много труд, креативност, безсънни нощи, провали и нови опити, докато се достигне до онзи продукт, който ще накара очите ни да заблестят от радост.

През последните няколко години хендмейд изделията стават все по-популярни и дори се превръщат в модерен тренд, а магията на ръчния труд се състои в това, че всеки създаден продукт е уникален и различен. Затова и са създадени за уникални хора.

Именно това е водещо в начинанието на една чаровна и находчива дама. Великотърновката Мария Русева е разработила проект за книга, наречена „Предизвикателство за двойки“. Тя е предназначена за всички онези влюбени хора, които искат да поддържат светлината и красотата в своя свят за двама. А най-вълнуващ е този свят, когато е населен с неочаквани изненади.

 

„В книгата ще откриете 30 скрити предизвикателства за двойки, празна начална страница за пожелание към половинката, към младоженците или приятелите, на които я подарявате. Това не е обикновена книга, а албум със спомени и преживявания. Предизвикателствата са скрити, на принципа на лотарийните билети, с разликата, че винаги печелите, когато изтъркате – емоция и спомен.  Има и полета за снимки, за да заснемете предизвикателството“, разказва Мария.

„Тази книга е създадена да забавлява, и да ни откъсне от ежедневието. След локдауните, осъзнах, че прекарвахме доста дълго време вкъщи – пред телевизорите, телефоните, компютрите, и загубихме контакт помежду си. Отдавна сме забравили как да се забавляваме без техниката, както беше едно време“, допълва авторката.

Тя признава, че е срещнала доста трудности, докато се справи с техническата изработка на нетрадиционния подарък. Първо започнала да търси кой да отпечата книгата, но се оказало, че  в България няма как да се изпълни тази концепция. Затова се обърнала към креативни хора в чужбина. И така, след дълга комуникация и стотици имейли, открила екипът, с който да реализира идеята си.

Мария Русева е убедена, че избирайки нейната книга, много мъже и жени ще отворят нова страница в отношенията си, ще прочетат най-красивата приказка за любовта, доверието и добротата. А каква по-хубава коледна магия може да има от това?…

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *