февруари 23, 2024

Ротаракт клуб – Велико Търново за пореден път организира традиционната кампания „Купи и дари”

0

Ротаракт клуб – Велико Търново за пореден път организира традиционната кампания „Купи и дари”.  Инициативата ще се проведе от 1 до 26 декември, съобщават младежите от хуманитарната организация.

Кампанията е насочена към подпомагане на хора в неравностойно положение с хранителни продукти, с почистващи и перилни препарати от първа необходимост за домакинствата.

Обектите са девет на територията на град Велико Търново:

магазини „СВА Класико” в кв.”Картала”, в кв.”Бузлуджа” (над сп.”Качица”), в МОЛ – Велико Търново, до Полицията и на ул. Мармарлийска; магазини „Стиви” в кв.”Кольо Фичето” и кв. “Бузлуджа”; магазини „Хаджирадеви” на ул.”Велики Преслав” (над МОБАЛ Д-р „Стефан Черкезов”) и на ул. „Филип Тотю” (под стадион „Ивайло).

В специални колички, разположени на видни места, близо до изходите на магазините, и брандирани с рекламни материали на кампанията „Купи и дари”, ще се събират: олио, зехтин, оцет, брашно, боб, леща, ориз, консерви, захар, макаронени и захарни изделия и други продукти с дълготраен срок на годност, както и почистващи и перилни препарати.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *