Любовна история като от тв сериал развълнува хиляди в мрежата. Сюжетът е за годежен пръстен, завист и измама

0

История за издирвана стара любов, която е достойна за сюжет на телевизионен сериал, развълнува хиляди в социалните мрежи. Тя е публикувана в групи за издирване на хора от Весна Милич.

Търся един човек. Учих за фелдшер  през 1989 година във Велико Търново. Тогава се запознах с едно момче, даже мъж (аз бях на 19 години, той може би на 27,28 години) – Стефан от Свищов. Караше бяла „Лада 1300“, имаше къдрава коса, висок, пише жената.

Тя разказва, че мъжът се държал много добре с нея, завел я дори на екскурзия в Габрово, но близостта им била платонична и той не я докоснал с пръст.

Двата празнували Нова година в прочутия навремето ресторант в хотел „Етър“ във Велико Търново, после младежът я изпратил до квартирата й на улица  „Чавдарче“.

Събитията се случвали по времето на революцията в Румъния и последвалите събития, когато в съседната ни държава беше екзекутиран държавният вожд Николае Чаушеску.

Весна, която е от Варна, била извикана от майка си да се прибере в родния си град и да се прехвърли в профил акушерка.

Междувременно свищовлията вече й бил предложил брак и дори й дал златен руски пръстен с рубинче. Весна приела и много бързо се върнала във Варна. Преди това обаче поръчала на съквартирантката си да даде на любимия й домашен телефон, защото тогава нямало други начини за комуникация.

Времето минавало, а никой не я потърсил. Впоследствие тя разбрала, че е станала жертва на една лъжа. Илона – съквартирантката й, завидяла на тяхната любов и когато Стефан отишъл да търси бъдещата си съпруга, тя го излъгала, че Весна се е омъжила.

От години търся Стефан, искам просто да го видя, да му разкрия тази лъжа и да му върна пръстена, който още пазя, посочва варненката.

Тя има три дъщери и работи във Варна дълги години като операционна акушерка.

Весна моли хората в социалните мрежи да й помогнат да открие Стефан, който вероятно е роден около 1962 година.  Никога няма да си простя, че не успях тогава лично да го видя, а казах на друга…. Дано е добре, усещам че си е жив и здрав, но искам да го намеря! Благодаря ви, пише още жената, а постовете й предизвикаха вълна от коментари и  желание на хората да й помогнат в търсенето на старата й любов .

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *