Проф. Костадин Ангелов с приемна във Велико Търново на 17 януари

0

Народният представител от ГЕРБ-СДС проф. д-р Костадин Ангелов ще се срещне с жители на Велико Търново и региона в понеделник – 17 януари. Приемната на депутата от Великотърновски регион ще бъде в офиса на ПП ГЕРБ в Старата столица на бул. „България“ №1 (над Кооперативен пазар).

Срещите на проф. Костадин Ангелов с гражданите ще започнат в 13:00 ч., а предварителни записвания могат да бъдат направени на телефони 0882336314 и 0882336302.

Пред проф. Ангелов великотърновци и жителите на региона могат да споделят своите проблеми, да дадат предложения и идеи, да се консултират с него по актуални въпроси и здравни теми, ползата от ваксините и защо е важно имуниацията срещу Covid-19 да бъде значително ускорена.

Проф. Костадин Ангелов е лекар и специалист по коремна хирургия. Той бе министър на здравеопазването в правителството на Бойко Борисов, превело България през първите две вълни на пандемията от Covid-19 и осигурило достатъчно количества ваксини от всички типове за българските граждани.

Приемната на 17 януари във Велико Търново поставя началото на поредица от регулярни срещи на проф. Ангелов с жителите на областта.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *