Савов и Стелияна Христова тръгват на национално турне

0

 

Първата победителка в „Гласът на България“ Стелияна Христова и популярният търновски музикант Петко Савов тръгват на съвместно турне в страната.

Това е техният трети пореден клубен тур.

Стартът ще бъде даден на 21 януари, с концерт в популярен клуб в Севлиево. До края на март, атрактивното дуо планира да гостува още в Горна Оряховица, Русе, Ловеч, Силистра и Видин.

Турнето ще продължи през цялата 2022 година и ще премине през повечето от популярните лайв клубове в цялата страна. Музикантите ще имат участия и във Велико Търново.

„Нямаме търпение отново да тръгнем на път. Доста ни липсваше това през изминалата година. Последните ни гастроли бяха през 2020-та и помня, че беше много трудно с организацията. Заради настъпващата тогава пандемия се наложи да преместваме дати и дори да отменим част от концертите си. В крайна сметка успяхме да направим не малко гастроли, свирихме доста и по морето. Сега нещата са не по-малко сложни, но се надявам да няма нови ограничения и да успеем да реализираме планираните участия“, разказа Савов.

Точните дати, градовете и клубовете, в които Стелияна и Савов ще се изявяват, ще бъдат публикувани в сайта на Петко Савов, както и в страниците на музикантите в социалните мрежи.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *