Адв. Сева Памукчиева бе избрана за председател на „Да, България“ във Велико Търново

0

 

 

Адв. Сева Памукчиева е новият председател на местната организация на „Да, България“ във Велико Търново. Тя бе избрана на отчетно-изборен форум, който се проведе на 18 януари. На събранието беше отчетена дейността на организацията през последните месеци, анализирани са и изборните резултати от миналата година.

Сева Памукчиева заема позицията за втори път. Тя беше начело на партията в старата столица от 2017 до 2019 г. По професия Сева Памукчиева е адвокат със собствена практика във Велико Търново. Местният Изпълнителен съвет на партията остава същия. За членове на Националния съвет от Великотърновска област са номинирани Владислав Иванов, Любомир Марков, Мариана Сиракова и  Сева Памукчиева, а за член на Националната контролна комисия – д-р  Цветозар Цачев. Новите членове на НС ще бъдат избрани на Националната конференция на партията, която ще се проведе на 29 януари. Местната структура ще подкрепи за председател Христо Иванов, който след последните парламентарни избори подаде оставка.

След избора си Сева Памукчиева коментира, че търновската организация на „Да, България“ продължава с ангажиментите си по екологичните проблеми, свързани с инвестиционни намерения във Върбовка, Самоводене и Леденик. С тези каузи е ангажиран и бившият народен представител Калоян Янков.

Организацията на „Да, България“ във Велико Търново работи активно и по местните проблеми заедно с общинските съветници от Демократична България в старата столица.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *