Автоцентър „Арис“ предлага нова услуга – превоз на автомобили от Европа до България

0

Поредна  иновативна идея, която е в полза на многобройните си клиенти, реализира автоцентър „Арис“ във Велико Търново. Всички, които искат да си купят автомобил от европейска страна, могат да разчитат на пълно съдействие за превоза до посоченото от тях населено място в областта и страната.

Решихме да организираме внос на автомобили, като ги превозваме до България от която и да е европейска страна на собствен ход, с платформа или с автовоз, защото това ще спести изключително много време, нерви, лутане и недоразумения на клиентите ни, посочва собственикът на автоцентър „Арис“ Галин Борисов.

Транспортирането, извършвано от „Арис“, е на конкурентни цени и важи за нови или употребявани автомобили, като автоцентърът работи както с физически, така и с юридически лица.

Много важни са и подробностите около превоза, които допълнително гарантират качество на услугата. Специалистите от „Арис“ ще уведомяват клиента за всяка нередност по избрания автобомобил, като я опишат на място.

Местоположението на товарите ще може да бъде проследявано всеки момент от клиентите с помощта на GPS.

С огледа на автомобилите, които ще извършват техниците на „Арис“, се намалява драстично риска клиентът да се сдобие със силно увредена кола, която просто е приведена в добър вид за продажба или е с превъртян километраж.

Доставката на колите на собствен ход, с платформата или автовоз, спестява на клиентите време, усилия, пари за нощувки в чужбина, неуредици с документи и пътни такси. И не на последно място – плащането на PCR тестове, осигуряването на зелени сертификати и всички необходими пречки, наложени заради ковид пандемията.

Освен леки автомобили, новата услуга включва също доставка на товарни автомобили, бусове мотоциклети, селскостопанска техника, каравани и др.

Ще предложим клиентите си, съобразявайки се с индивидуалните изисквания на всеки, гъвкави условия при транспортирането, бързина и надеждност на услугата, работа с професионалисти с опит, . Нашата цел е качество на високо ниво за предлаганите от нас услуги, категоричен е собственикът на „Арис“ Галин Борисов.

Автоцентър „Арис“ вече няколко години се развива като водещ обект не само във Великотърновска област, а и в страната. Фирмата включва новата  услуга в каталога с многобройни дейности, които се извършват с високи класове техника и безупречни професионалисти.

 

Автоцентър  „Арис“ е отворен всеки ден (включително събота и неделя ) от 9 до 19 ч.

Намира се на ул. „Иван Хаджидимитров“ 11, на отбивката от новия четирилентов път, между „Зона В” и кв. „Бузлуджа”, над гастанцията.

Контакти: тел. 0878905356 тел.0883414030

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *