октомври 3, 2023

Търновските социалисти увеличават числения си състав за пръв път от 30 години

0

Exif_JPEG_420

 

Близо 60 са привлечените членове през изминалата година

 

За пръв път от 30 години БСП-Велико Търново отчита увеличение на членския състав, стана ясно след приемане на статистическия отчет на организацията. Близо 60 души са избрали да членуват в общинската организация на левицата през изминалата година. Сред тях има много млади хора и студенти, съобщават от БСП.

За положителната статистика са помогнали и усилията на младото ръководство в лицето на председателя Михаил Михалев, който отскоро е и общински съветник. През 2021г. бяха възстановени партийните организации в Пушево, Ресен, Емен и Русаля. Бяха създадени и две нови основни партийни организации във Велико Търново.

„В момента водим разговори за възстановяването на още няколко партийни организации. Търсим подходящи хора, които да поемат партийния живот в населени места, където БСП е имала традиции през годините“, сподели председателят Михаил Михалев.

От левицата във Велико Търново започват сериозна подготовка за местните избори през 2023 година. Като укрепването на структурите е особено важно за разгръщането на лявата политика, твърдят от БСП в старата столица.

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *