февруари 23, 2024

Възпитаник на ПМГ отговори на въпрос за 10 000 лв. в „Стани богат“

0

 

Възпитаникът на ПМГ „Васил Друмев“ във Велико Търново Георги Георгиев игра брилянтно в петък вечерта в ТВ шоуто „Стани богат“ и успя да отговори на въпрос за 10 000 лв. Георги Георгиев живее в пловдивското село Крумово и за занимава със земеделие, но е завършил ПМГ в старата столица, припомниха негови съученици, които определиха знанията му като впечатляващи и уникални, а играта му като страхотна с много напрежение.

Действително, младият мъж показа знания в различни области, хладнокръвно поведение и креативни разсъждения. До въпроса за 10 000 лв. той дори не използва джокери, което се случва доста рядко. А по време на отговора на питането: „Присъединяването на кой град към пределите на България описва текстът на Маламирова колона от IX век“, се случи нещо доста куриозно.

Отговорите бяха Солун, Белград, Пловдив или Одрин, а Георги реши да използва жокер „Обади се на приятел“. Приятелят му в последната секунда каза кой е верният отговор – Пловдив. Георги обаче не го чу. Водещият Михаил Билалов не пропусна да спомене, че е чул и дори попита дали и публиката е чула. Всички в залата отговориха положително.

Само че Георги прецени, че трябва да се застрахова и да използва втори жокер „Помощ от публиката“. И така успя да отговори правилно на въпроса. Играта му продължава и в понеделник.

Снимка: „Стани богат“

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *