октомври 3, 2023

Откраднаха дизеловото гориво от три камиона в региона, има задържани

0

Служители на полицейското управление във Велико Търново задържаха двама за кражба на дизелово гориво от два товарни автомобила. Вчера съдействие в управлението е потърсил собственикът на автомобилите. Той е обяснил, че от два товарни автомобила, паркирани пред жилище в с. Миндя, е откраднато неустановено количество дизелово гориво.

При извършения оглед в близост до автомобилите са установени 8 туби с различна вместимост, две помпи и акумулатор. От проведените незабавни действия по разследването е установено, че съпричастни към извършеното деяние са двама мъже на 21 и 23 години от Павликени. Двамата са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е започнато досъдебно производство.

Служители на РУ – Велико Търново разследват още една кражба на дизелово гориво. Вчера сутринта съдействие в управлението е потърсил мъж от Пловдив. Той обяснил, че в нощта срещу 2 май в с. Самоводене е извършена кражба на около 350 литра дизелово гориво от товарен автомобил. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.

 

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *