Страхотна каша ще забъркат на 1 юни малки и големи кулинари в ОУ „Бачо Киро“

0

S

За пета поредна година Училищното настоятелство в ОУ „Бачо Киро“ във Велико Търново организира кулинарния конкурс „Заедно забъркахме страхотна каша“. Най-вкусният конкурс ще се проведе на 1 юни  – Деня на детето, от 16:00 ч., в двора на училището.
Участниците – родител и ученик – предварително приготвят в домашни условия ястието, с което ще представят своя клас. Тази година състезателите ще се представят по випуски – от подготвителните групи до седмокласниците в една от четирите категории: солени ястия, сладки изкушения, кулинарно представление (демонстриране на уменията за изискано презентиране на храната). Всички учители и служители също могат да участват със своите изделия.
Кулинарните произведения ще бъдат оценявани от жури, съставено от звездни телевизионни кулинари!
Кулинарният конкурс „Заедно забъркахме страхотна каша“ се организира във връзка с 50-годишния юбилей на ОУ „Бачо Киро“. Инициативата е на Училищното настоятелство и ръководството на училището и се организира с финансовата подкрепа на програма „Участвай и променяй“ на МОН.
От училището вече разпространиха обява и форма за участие в конкурса. За да участвате в него е необходимо формата за участие да бъде предадена на класните ръководители или да бъде изпратена на имейл: petia_nikolova@yahoo.com. Разпечатана Форма за участие можете да бъде получена и от  класния ръководител. Крайният срок за подаване на Форма за участие е 16.05.2022 г. (понеделник).

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *