Момиче от великотърновско заведение намери и върна на собственика му портфейл с 1000 лева

0
Момиче от великотърновско заведение намери и върна на собственика му забравен портфейл с 1000 лева. За доблестната постъпка разказа Яни Каркоров, председател на ловната дружина в с. Хотница. Той иска повече хора да узнаят за случилото се с него, защото то е похвално за младежите в България.
„Който каквото и да казва, в България има и добри деца. Ето какво ми се случи: Изтеглих от банкомата 1000 лева и отидох в заведението „Амарето“ на ул. „Васил Левски“ във Велико Търново да изпия една бира. Взех бутилката и чашата, но в бързината съм забравил портмонето си, когато съм плащал. Докато пиех, дойде едно от момичетата от персонала и ми го върна. Поисках да му се отблагодаря по някакъв начин, ала то каза, че това му е задължение. Преди да си тръгна, скрито оставих 20 лева на масата, но момичето ме догони и ми ги върна.
Очарован съм от отношението на двете момичета, които в понеделник, 9 май, около 16 часа работеха в заведението. Уверих се, че и у нас има добри хора, особено младежи, на които може да се разчита. Те са бъдещето на България и явно то е в добри ръце.
Още веднъж – нямам думи да изкажа благодарността си. Тези девойки я заслужават и нека повече хора да разберат за тяхната благородна постъпка., казва Каркоров.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *