С „Джаз по калдъръма“ започва Summer Fusion Fest във Велико Търново

От 12 май до 30 юни тази година във Велико Търново ще се проведе Summer Fusion Fest. Фестивалът е част от културния календар на Община Велико Търново и е организиран от Арт бар „Хипстър“, с подкрепа на кметството.
Концерти, кулинарни събития, партита и добро лятно настроение очакват жителите и гостите на духовната и историческа столица всеки уикенд.
Събитията започват в четвъртък – 12 май, когато от 20.00 часа ще се проведе „Джаз по калдъръма“,  с участието на квартет „Николов“ – Гален Николов – баритон саксофон, Николай Костадинов – пиано, Ивайло Манев – барабани, Мартин Стоянов – бас.
В петък, на 13 май от 21.00 часа организаторите обещават различно и мистично преживяване с гостуването на Галатея Мутафова, която със своя саксофон и глас ще създаде пространство на забавление и вдъхновение.
В развитието на нощта ще се разгърне и талантът на Николай Колев, който ще изненада публиката със своята техничност и страст към огненото изкуство.
В събота –  14 май от 20.00 часа е концертът на Трио „Леща / Таралеща“ в което влизат Митко Таралежков – вокал и китара, Александър Михайлов – саксофон и кавал и Илко Градев – акордеон.
Всички събития може дабъдат проследени на страницата на Арт бар „Хипстър“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.