Капсула на времето вградиха в сградата на училището абитуриентите от СУ „Георги Измирлиев“ (СНИМКИ)

Това бе и началото на церемонията по изпращане на абитуриентите от СУ „Георги Измирлиев“. Да ги аплодират в двора на училището се събраха от най-малките до най-големите ученици, заедно със своите учители.


За вас изминаха 12 г. на труд и постоянство, на сълзи и усмивки, на изпитания на волята и характера. Пътя на съзряването минахте не сами, а подкрепяни, напътствани и вдъхновявани от своите учители. Ако сега имате вярата, че сте успели, дължите го на тях. Благодарете им и следвайте пътя, който сте избрали. Дайте на света Випуск 2022, пожела на абитуриентите директорът на СУ „Георги Измирлиев“ Криси Аврамова. Бъдете здрави и успявайте. Накарайте учителите си да се гордеят с вас, обърна се към момчетата и момичетата заместник-кметът Григор Минков, който бе гост на церемонията по изпращането.


По време на празника по забавен начин бе направена кратка ретроспекция за училищните години на Випуск 2022. За всеки от завършващите имаше специална грамота, която описва типична за негова черта.
Титлите Мис и Мистър на 12 „а“ клас получиха Ралица Йорданова и Янислав Цачев, а на 12 „б“ – Силвана Ахмедова и Емил Николов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.