Две финални срещи в рамките на седмица ще приеме стадион „Ивайло“

Две финални срещи в рамките на седмица ще приеме стадион „Ивайло“. Днес от 16:00 часа на финала за Купата на БФС до 15 години талантите на разградския „Лудогорец“ ще се изправят срещу връстниците си от „Национал“ (София), информира директорът на ОП „Спортни имоти и прояви“- Петко Павлов.

Финалът за Купата на Аматьорската футболна лига между „Дунав“ и „Витоша“ пък е насрочен за 25 май (сряда) от 17:30 ч. отново на стадион „Ивайло“ във Велико Търново.

Спортното съоръжение в старата столица е изключително желано място за провеждане на спортни събития от националния календар, като ежегодно приема финали на различни първенства и турнири.

Междувременно в събота стадион „Ивайло“ ще домакинства на последната среща от първенството на Втора лига за сезона на „Етър ВТ“. „Виолетовите“, които се борят за място в елита през следващия шампионат приемат състава на „Добруджа“ от 16:45 часа.

На 23 май и 3 юни Общинско предприятие „Спортни имоти и прояви“ ще е съорганизатор и на два футболни турнира за Купа „МВМ“, за момчета и момичета. Футболните срещи ще се играят на стадион „Ивайло“, а при лошо време и на изкуствения терен „Трифон Иванов“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.