Противогази на морски плаж притесниха великотърновци

Противогази край морския бряг притесниха хора, които използваха топлия уикенд за разходка до морето. На находката се натъкнали великотърновци  на плажа в Равда.

Дали противогазът е изхвърлен от морето не е ясно, не се знае дали има нещо и с войната в Украйна, но със сигурност подобна гледка не е от приятните, разказаха очевидците.

Военният конфликт в Украйна ще има своето сериозно отражение върху летния сезон. Масово присъствие на украински бежанци има навсякъде по курортите. Днес стана ясно, че въпреки предвидените няколко вагона за извозване на украинците от Варна до вътрешността на страната, само пет човека са се качили на влака и се е наложило вагоните да бъдат разкачени. Повечето от бежанците са заявили, че сами ще търсят начин за настаняване край морето или ще отпътуват за страната си.

Неподвластни на световните конфликти смокините по морското ни крайбрежие вече наливат плод.

Майки с деца от Украйна има и навсякъде в Радва – те са както по заведенията, така и на детските площадки, разказаха търновци.

В полезрението на нашите съграждани е попаднал и автомобил с руска регистрация, на който шофьорът е поставил стикер „Аз съм руснак против войната“.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *