Национална онлайн среща домакинства Младежкото обединение на БСП във Велико Търново

0

Инициативата премина под надслов „Заедно можем повече“ – някога това беше слогана на ОДС

 

Национална онлайн среща проведе Младежкото обединение на БСП във Велико Търново. Събитието премина под надслов „Заедно можем повече“ и в него се включиха млади социалисти от цялата страна.

Домакините от старата столица  предложиха няколко инициативи, които да се превърнат в общи национални кампании на Младежките обединения на БСП. Срещата беше открита от председателя на търновските младежи Жулиета Войнова, която даде и няколко от идеите за бъдещи акции. Сред тях са почистване на знакови паметници, отбелязване на Деня на младежта с щандове в различни градове и провеждане на игри.

Председателя на Националния съвет на Младежкото обединение- Габриел Вълков също се включи в националната среща и прие идеите на младежите. Той сподели, че е готов за работа и приветства дейността и инициативността на младите социалисти.

На срещата бяха обсъдени общи мероприятия и кампании за цялата страна. Сред предложенията бяха още еко акции, такива с образователна насоченост, развлекателна тема и младежки политики, с цел подобряване условията на живот и развитие.

Дискутираха се теми, свързани с комисиите към Националния съвет на МО в БСП и как те да бъдат по-ефективни. Младежите и взеха решение за съвместни дейности, с които заедно могат да постигнат повече.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *