Крадци отмъкнали музикални инструменти, моторен трион и водна помпа от имоти в региона

0

Взломна кражба на музикални пособия и инструменти от жилище в село Стамболово, разследват служители на полицейското управление в Павликени. Деянието е извършено в периода 14-16 юни, чрез взломяване на входна врата. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е започнато досъдебно производство.

Стражишки полицаи разкриха кражба на моторен трион от имот в с. Асеново. От проведените действия по разследването е установено, че извършител е 28-годишен, известен на полицията от с. Заветно. Инкриминираната вещ е установена и върната на собственика. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата.

Служители на Районното управление на полицията в Горна Оряховица разкриха кражба на водна помпа от имот извън регулацията на с. Първомайци. Сигнал за случая е получен във вторник. В хода на разследването са събрани достатъчно данни, че деянието е извършено в периода 5-6 юни. Установен е и извършителя – 32-годищшен от Г. Оряховица. Той е признал за деянието. Инкриминираната вещ е установена и върната на собственика. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *