Равносметката от уикенда – двама пияни, един дрогиран и един без книжка зад волана са установени от полицаи

0

Водач, употребил алкохол, установиха служители на РУ – Горна Оряховица. В петък сутринта в с. Правда, при обработване на ПТП между два леки автомобила с материални щети, е извършена проверка за употреба на алкохол на двамата водачи. Пробата на единия – 45-годишен от село Първомайци е отчела 2,33 промила. Той  е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР.

Друг шофьор, седнал пиян зад волана,  е засечен от полицаи в Стражица. В неделя около 23,30 ч. в общинския център е извършена проверка на лек автомобил «Опел», управляван от 47-годишен от село Кесарево. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,27 промила. Той е отказал кръвна проба.

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на полицейското управление в Свищов. В петък следобед в крайдунавския град е извършена проверка на лек автомобил «БМВ», управляван от 33-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на канабис. Той е дал кръвна проба за химичен анализ.

Полицаи от участъка в Килифарево пък спипали неправоспособен водач. В петък около обяд в Дебелец е извършена проверка на лек автомобил «Ауди», управляван от 31-годишен местен жител. В хода на проверката е установено, че водачът е седнал зад волана в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление на автомобил. Срещу него е започнато бързо производство.

 

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *