Трима пияни и един дрогиран зад волана са установили полицаи в региона

0

Водач, употребил алкохол, установиха пътни полицаи. Снощи около 22,30 ч. в село Присово е извършена проверка на лек автомобил «Сузуки», управляван от 45-годишен от същото село. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,27 промила. Той е дал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е образувана преписка.

В понеделник вечерта в село Родина е извършена проверка на лек автомобил „Ауди“, управлява от 30-годишен от същото село. При проверка на водача за употреба на алкохол е апаратът е отчел 1,37 промила. Той е отказал кръвна проба.

Същия следобед в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Опел», управляван от 44-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,93 промила. Той е дал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е образувана преписка.

Дрогиран шофьор е бил засечен от полицаи снощи около 22,00 ч. във Велико Търново. При проверка на лек автомобил «Ауди», управляван от 32-годишен от Лясковец,  апаратът е дал положителна реакция на канабис. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е образувана преписка.

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *