Ева Банкова първа се записа като студент във ВТУ по магистърските програми за новата учебна година

0
Днес започна записването след първо класиране (първи прием) на приетите за обучение студенти по магистърските програми във Великотърновския университет. Записването ще продължи до 22 юли 2022 г. в Ректората на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.
Ева Банкова от град Велико Търново се записа първа за студентка в магистърските програми на Великотърновския университет за учебната 2022-2023 г. Тя ще продължи своето обучение по специалност „Предучилищна и начална училищна педагогика“. За спомен от днешния незабравим ден Ева получи сувенири и рекламни материали от доц. д-р Ангелина Марковска, директор на дирекция „Магистърски програми“ на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.
По акция „Рано рани. Стани магистър“ и по Първи прием са подадени и потвърдени 1450 заявления, като отчитаме 23% ръст на интереса към нашите магистърски програми от предходната година. За учебната 2022-2023 г. Великотърновският университет предлага разнообразни образователни програми (специалности) в ОКС „магистър”, които са в редовна, задочна и дистанционна форма на обучение.
За подробна информация: www.uni-vt.bgwww.priemunivt.bg/masterи на тел. 062/618 204.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *