С дефиле в центъра на Велико Търново Бон-Бон канят на мюзикъла „Алиса в огледалния свят“

0
Флашмобът на талантливите малки бонбони от едноименната вокална формация ще е днес, 2 август, от 19,00 ч. С много настроение и със сценични костюми талантливите деца ще преминат по главната улица от сградата на община Велико Търново до театъра и парк „Марно поле“ за да поканят жителите и гостите на града на своето представление по романа-шедьовър на Луис Карол.
„Бон-Бон Мюзик“ ще представи един от най-впечатляващите световни мюзикъли „Алиса в огледалния свят“ на 3 август, сряда, от 21,00 ч. в Летния театър. Спектакълът е част от програмата за детска и младежка аудитория „Сцена на вековете- Поглед към бъдещето“ 2022.
В представлението на режисьора Бисерка Колевска Алиса и малките актьори, следвайки сюжетната линия на мюзикъла, решават загадките във всяко квадратче от шахматната дъска по пътя към дома и пленяват зрителите с невероятна игра.
Мюзикълът ще бъде под вълшебния съпровод на струнен квартет ClassicArt и и Сара Чакърова – ударни.
Билети в мрежата на Eventim.bg, Туристически информационен център на ул. „Христо Ботев“ № 5 и на касата на Летния театър след 18,00 ч. в деня на спектакъла.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *