Николай Илиев ще е председател на Районната избирателна комисия

0

 

Съставът на РИК е от 13 члена. Председател е Николай Илиев, излъчен от ПП „Продължаваме промяната“. Заместник председатели са съответно Силвия Дечева от „ГЕРБ-СДС“ и Цветомира Йорданова – Атанасова от „Има такъв народ“. Дияна Петрова от квотата на ДПС ще бъде секретар.

Членове са: Йоана Александрова Иванова, Пламен Веселинов Костадинов, Григор Иванов Григоров, Николина Красимирова Митева, Десислава Стефанова Йонкова, Благой Христов Златанов, Сева Тони Памукчиева, Ирена Петкова Стасинопулу, Малина Иванова Николова-Янчева.

Председателят на РИК Николай Илиев увери, че нивото ще бъде надградено или поне същото. За щастие в момента няма да се работи в ограничителни противоепидемични мери, което би трябвало да улесни организационната дейност на РИК.

„Разчитаме изцяло на екипа на Областна администрация за логистичното осигуряване и съм сигурен, че дори да има нови лица в него, има опитни хора, които ще се справят и ще реагираме адекватно на всяка ситуация“, коментира още председателят на РИК. По думите му членовете на комисията са хора с опит от предишни избори, юристи, а новите членове ще навлязат бързо в работата.

И за тези избори РИК ще поиска десет демо машини за обучение и тестване на населението във всички общини, каза още председателят Николай Илиев.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *