Обявиха конкурси за управители на четири общински търговски дружества във Велико Търново, предстоят и за останалите

0

DCIM100MEDIADJI_0012.JPG

 

 

Община Велико Търново обяви конкурси за управители на четири общински търговски дружества. Нови шефове се търсят за „Центъра за кожно-венерически заболявания – Велико Търново“ ЕООД, за „Комплексния онкологичен център“ ЕООД, „Организация на движението – паркинги и гаражи“ ЕООД и за „Инвестстрой – 92“ ЕООД.

Изискванията към кандидатите за медицинските дружества са да имат образователна-квалификационна степен „магистър“ по медицина и с квалификация по здравен мениджмънт или да са магистри по икономика и управление с придобита образователна или научна степен в областта на здравния мениджмънт. Те трябва да имат най-малко пет годишен професионален опит като лекари или икономисти. Наборът с изисквания е дълъг и може да се намери подборно на сайта на общината раздел „обяви и съобщения във връзка с провеждане на  конкурсни процедури“ – https://www.veliko-tarnovo.bg/bg/obyavi-i-sobsheniya/obiavi-i-saobshtenia-vav-vrazka-s-provezhdani-konkursni-proceduri/

Бъдещият управител на „Организация на движението, паркинги и гаражи „ ЕООД трябва да има професионални умения и компетентности в областта на стратегическото планиране или на оперативното управление, както и по отношение на други дейности в областта на организацията на движението или транспорта.

Кандидатите за управлението на „Инвестстрой -92“също трябва да притежават  професионални умения и компетенции в областта на стратегическото планиране или в областта на оперативното управление, както и по отношение на други дейности, свързани с ефективното управление на предприятия.

Всички кандидати  за всички дружества ще трябва да представят концепция за управление за пет годишен срок.

Срокът за подаване на документите е 30 (тридесет) календарни дни от деня, следващ датата на публикуване на публичната покана. Документите се подават в деловодството на Великотърновския общински съвет, всеки работен ден от 10:00 ч. до 16:00 ч. Краен срок до 16.00 часа на 29.08.2022 г.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *