октомври 6, 2022

Започва ремонт на пътя за Русе в района на Южния пътен възел. Шофьорите да карат внимателно, движението ще е в едната лента

От понеделник – 22 август, движението в посока Русе в участък от 270 м на път I-5 при Южния пътен възел на Велико Търново ще е в една лента. За подмяна на дилатационната фуга на мостовото съоръжение в платното за Русе ще се ограничи преминаването в дясната лента и трафикът ще се осъществява в лявата, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

След като завършат ремонтните дейности в дясната лента, движението ще бъде прехвърлено по нея, а работата ще продължи в лявата. След подмяната на фугата в платното за Русе ще се работи в платното за Габрово, като първо ще се ограничи преминаването по дясната лента, а след това – по лявата. Срокът за изпълнение на ремонтните дейности е до края на септември т.г.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и да спазват стриктно поставената сигнализация и ограничението на скоростта до 50 км/ч. Агенция „Пътна инфраструктура“ се извинява на шофьорите за причиненото неудобство при пътуването, но предприеманите дейности са наложителни, за да се осигури безопасното преминаване по отсечката.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.