Интерактивна карта показва всички локации от фестивала „48 часа Варуша юг“

0

Със своите 5 основни сцени и общо над 22 локации, разпръснати из целия квартал, фестивалът „48 часа Варуша юг“ обещава да се превърне в най-голямото събитие за годината във Велико Търново.

За улеснение на посетителите организаторите са предвидили интерактивна карта в Google Maps, която показва разположението на всяка една от локациите. Към всяка точка е добавена и програмата за събитията, които ще се състоят там. Въведени са различни категории за обектите – музикални сцени, галерии, барове, места на открито и др.

Картата помага и с упътвания за най-краткия път между отделните зони на фестивала.

На различни места във фестивалната площ ще бъдат поставени QR кодове, чрез които посетителите да намерят по-лесно виртуалното упътване.

Картата може да се намери на адрес:

https://goo.gl/maps/6JPk8vnCtasmJ88dA

Картата вече е активна и ще бъде основен водач за посетителите на Велико Търново в периода от 19 до 21 август 2022 г. по време на първото издание на фестивала.

Фестивалът „48 часа Варуша юг“ се организира от сдружение „ВТ Ивентс“. Събитието получи финансирате по програма „Изкуство и култура“ на Община Велико Търново.

Фестивалът е отворена платформа, която дава възможност на широк кръг от заинтересовани участници да представят потенциала на квартала като важно място за развитието на културния живот на Велико Търново.

Събитието поставя фокус върху историята, архитектурата и жителите на квартала. Инициативата цели да създаде условия за продуциране на интересни и иновативни формати, чрез които квартала да бъде преосмислен и оживен.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *