Областната болница във Велико Търново търси 18 специализанти

0
МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, гр. Велико Търново обявява по една свободна длъжност за специализанти, финансирани от държавата, по следните специалности: акушерство и гинекология, анестезиология и интензивно лечение, гастроентерология, ендокринология и болести на обмяната, инфекциозни болести, кардиология, клинична лаборатория, неврохирургия, неонатология, образна диагностика, ортопедия и травматология, очни болести, пневмология и фтизиатрия, педиатрия.
МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“, гр. Велико Търново обявява по една свободна длъжност за специализанти, които не са финансирани от държавата, по следните специалности: нефрология, съдова хирургия, хирургия, урология.
Лекарите, желаещи да кандидатстват за обявените длъжности, могат да се запишат до 10.09.2022 г. Телефон: 0896 944 223.
Справки в болницата могат да бъдат направени всеки вторник, в интервала от 10:00 до 12:00 в кабинета на медицинския директор.
Необходимите документи са: заявление, ксерокопие от документи за завършено висше медицинско образование, автобиография CV, удостоверение за членство в БЛС.
Кандидатите, заявили желание за специализация, ще бъдат поканени за събеседване с комисия, определена от Изпълнителния директор на МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *