Две красиви търновки в двете най-гледани реалити предавания

0

 

 

Две великотърновски момичета ще гледат милионите зрители на двете най-гледани реалити предавания през този сезон, който вече стартираха.

32-годишната Камелия Кузнецова е от старата столица, но живее и във Флорида. Тя е хандбалистка и грумър. Според визитката на „Фермата“ по bTV Камелияя има труден и заплатен живот. Израснала е в среда с домашно насилие, защото баща й постоянно тормозел майка й. Спасение за Камелия били тренировките по хандбал, който я държали далеч от домашния ад.

През 2013 г. търновката емигрира в САЩ, омъжва се след кратка връзка и забременява непланирано. Съпругът й влиза във военновъздушните сили, а тя остава вкъщи с дъщеря им. Двамата не се разбират и след 5 години психически тормоз и изневери Камелия подава молба за развод и се завръща в родината. В момента младата жена се колебае дали да се установи в родния град, още повече, че бившият й хандбален отбор „Етър 64“ я иска. А другата й мечта е да бъде фризьор на кучета.

В „Игри на волята“ пък по Нова телевизия зрителите ще видят атрактивната 30-годишна Илина. Тя е дете на света, завършила е образованието си в чужбина, живяла е във Великобритания, посетила е много екзотични страни и се впуска със сърце и душа в приключението.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *