Жители на с. Дичин към проф. Костадин Ангелов: „Искаме да се върне спокойствието в страната, което имахме“

0

Да се върне спокойствието в страната и предвидимостта, която хората имаха за своя живот. Това споделиха и поискаха жителите на великотърновското село Дичин пред проф. д-р Костадин Ангелов – водач на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново и региона. Хората не скриха притеснението си от „промяната“ след ГЕРБ – живот, поскъпнал минимум двойно, несигурност и страх докога цените на храни, лекарства, горива, стоки и услуги ще растат.

„Радваме се, че сте водач тук – в нашия край. Виждаме, че водите умерена кампания, без нерви, без напрежение и клевети. Контактувате с всички хора без разлика – млади и стари, бедни и богати. Това е вярната посока. Искаме да се върне онова спокойствие, което имахме допреди година и половина“, обърнаха се към проф. Ангелов жителите на Дичин.

Като у дома си Костадин Ангелов бе посрещнат от баба Еленка и нейното семейство. Макар и на повече от 80 години, жената поддържа къщата си в Дичин чиста и подредена. Нека по нейния пример, след 2 октомври си подредим и държавата – заедно сме по-силни от хаоса, коментира проф. Ангелов.

 

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *