Въвежда се временна организация на движението във Велико Търново за периода 21-23 септември

0

Във връзка  с честването на 114 години от обявяване на Независимостта на България се въвежда следната временна организация на движението в

сряда, 21 септември.

Затварят за движение и паркиране на пътни превозни средства  пл. „Цар Асен І”; ул. „Климент Охридски” от църквата „Св. 40 мъченици” до пл. „Цар Асен І”; ул. „Иван Вазов” и ул. „Никола Пиколо” за времето от 05,45 ч. до 07,00 ч., и ул. „Васил Левски” в участъка от студентски стол до кръстовището с ул. „Христо Ботев“ за времето от 15,30 ч. до 18,30 ч.

На 22.09.2022г. – четвъртък

във връзка с реализацията на прояви, предвидени в програмата за честване на 114–ата годишнина от обявяване на Независимостта на България, се затварят за движение и паркиране на пътни превозни средства както следва:

пл. „Цар Асен І”; ул. „Климент Охридски” от църквата „Св. 40 мъченици” до пл. „Цар Асен І”; ул. „Иван Вазов” и ул. „Никола Пиколо” за времето от 07,30 ч. до 21,00 ч. или до приключване на мероприятието във връзка с изпълнение на празничната програма.

пл. „Велчова завера”, ул. „Стефан Стамболов” и  ул. „Независимост” до пл. „Майка България“ за времето от 11,00 ч. до 14,30 ч. за провеждане на празнично шествие и дефилир на участниците в XV Международен фестивал на военните оркестри.

ул. „Васил Левски” в участъка от студентски стол до кръстовището с ул. „Христо Ботев“,  ул. „Христо Ботев“ в участъка от кръстовището с ул. „Седми юли“ до кръстовището с ул. „Васил Левски“ за времето от 11,30 ч. до 14,30 ч. във връзка с полагане на гирлянди на паметник „Майка България“.

ул. „Васил Левски” в участъка от студентски стол до кръстовището с ул. „Христо Ботев“,  ул. „Христо Ботев“ в участъка от кръстовището с ул. „Седми юли“ до кръстовището с ул. „Васил Левски“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Независимост“ до кръстовището с ул. „Христо Ботев“, ул. „Христо Караминков“ и ул. „Опълченска“ от 16,30 ч. до приключване на събитието във връзка с празничната програма.

Във връзка с реализацията на 3D Mapping show „Величието на Асеневци”

на 23 септември, петък

се затваря за движение на пътни превозни средства и освобождава от паркирали МПС следните територии: Пътния подход от пътя около хълма Света гора към ХГ „Борис Денев” и ул. „Васил Левски“ от студентски стол до кръстовището с ул. „Христо Ботев“,  ул. „Христо Ботев“ в участъка от кръстовището с ул. „Седми юли“, ул. „Независимост, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Христо Караминков“, ул. „Опълченска“, ул. „Генерал Гурко“, ул. „Хаджи Димитър“ и ул. „Митрополит Панарет Рашев“ за времето от 19,30 ч. до приключването на 3D Mapping show „Величието на Асеневци” излъчвано около сградата на ХГ „Борис Денев”.

Въвежда се пропускателен режим за пешеходци на Стамболовия мост.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *