“Демократична България” – лице в лице с хората /СНИМКИ/

0

 

При стабилно нарастваща подкрепа (по данни от проучванията на водещите социологически агенции) за “Демократична България”, кандидатите за народни представители на обединението във Великотърновска област изминаха стотици километри за срещи лице в лице с хората.

 

“Срещаме хората и проблемите им лице в лице, без грандиозни сцени и концерти и с твърда позиция, че начинът за комуникация с тях не е през телевизора. Наричаме нещата с истинските им имена, защото е време българите да получат управление със смелост, отговорност, последователност и здрав разум“, коментира водачът на листата Людмила Илиева.

Тя, заедно с колегите си от Великотърновски многомандатен избирателен район, посещават общини и населени места в региона, за среща с десетки хиляди жители.        

 

Людмила Илиева беше категорична при една от срещите си в последната седмица от кампанията: 

 

 

“Хората очакват конкретни резултати за своя живот, а не поредния популистки търг за обещаване на по-високи заплати. Начините доходите да се качат трайно и устойчиво, са инвестиции и добри работни места. Демократична България” е показала, че може да вкара здрав разум в политическия живот, че може да бъде посредник в името на големите национални цели. На тези избори се решава съдбата на България. Много е важно хората да излязат да гласуват, защото ако останем вкъщи, можем да останем в същата безизходица. Излезте и гласувайте с №25“, призова още Илиева.

Платена публикация

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *