ноември 28, 2022

Национален турнир по тенис на маса „Млад Олимпиец“ ще се проведе в Полски Тръмбеш

Поредна седмица Полски Тръмбеш ще бъде домакин на турнир по тенис на маса с най-висок ранг. На 8 октомври/ събота/ от 10.30 и на 9 октомври/ неделя/ от 10.30 ще се проведе национален турнир за купа на България,, Млад Олимпиец”за деца до 13 години – първи етап!
Заявки са получени от 16 клуба, а броят на участниците е близо 100. Домакините от” Янтра 2012” Полски Тръмбеш, ще бъдат представени от Адем Ахмедов, Йоан Пламенов, Павел Ценов, Магдалена Николов, Михаела Трифонова и Теодора Пламенова.
,, Това е първо наше домакинство на турнир от Националния календар по тенис на маса. Броят на участниците е респектиращ и ние ще се постараем организацията да отговаря на ранга! Трупаме опит в тази посока, като само преди седмица приключи второ издание на нашия турнир за купа ,,Емил Йорданов,,. Децата от клуба ни се представиха на много високо ниво, въпреки че това са първите им участия. Михаела Трифонова зае първо място във финал Б. Теодора Пламенова е четвърта при 13 годишните от 20 състезателки. Добро представяне и за Магдалена Николов, която зае трето място в групата си, кокто и за Павел Ценов.Силно представяне и за най-малките Адем Ахмедов, който спечели групата си и Йоан Величков трето място Б финал. Адем Ахмедов и Сияна Георгиева от Тетрон Плевен бяха избрани за най- перспективни състезатели!, коментира играещият треньор на клуба в Полски Тръмбеш Елиз Караманлиева.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *