Емануел Луканов: „Няма друга настройка, освен за победа!“

0

Няма друга настройка в „Етър“, освен за победа, заяви старши треньорът на „виолетовите“ Емануел Луканов преди съботното домакинство срещу „Добруджа“ от 16:00 ч. на стадион „Ивайло“.

„Най-важното е отборът да се възстанови и да излезем срещу „Добруджа“ по същия начин, както го направихме с ЦСКА 1948. Тази победа ни задължава да направим и следваща, в противен случай трите точки се обезсмислят.

Имахме тотален превес срещу ЦСКА 1948 II през целия мач, което е благодарение на футболистите. Така беше и в предходните десет мача, не е имало отбор, който да ни надиграе. Ако бяхме завършили 0:0, пак щеше да има някакви критики срещу нас. Но победихме и резултатът е барометър за цялостното представяне на отбора.

Живко Петков е наказан, Кольо Станев също може би ще пропусне мача заради контузия. Яни Пехливанов също е с мускулен проблем и не е на линия.

Винаги очаквам едно – победа. Тя е барометър на всичко. Дори и да е с лоша игра и по трудния начин, но искаме победата. Със сигурност срещу „Добруджа“ ще е трудно, въпреки че ще им липсва Дени Ангелов напред. Те играят с петица отзад, най-вероятно ще сложат още 4 халфа и само един нападател и ще чакат статични положения или контраатаки. Със сигурност ни очаква труден двубой, но, както казвам винаги, може да стане и лесен. Няма друга настройка за всеки мач, освен за победа. Ако има друга настройка, не сме за този спорт изобщо.“

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *