декември 4, 2022

Инфлацията удари и WC-то.  Ролка тоалетна хартия за 6 лева изненада великотърновци

Галопиращите цени на основните продукти всеки ден поднасят изненади на потребителите. Великотърновци все още не могат да свикнат на ежедневното покачване на цените на сиренето, киселото мляко, яйцата, зеленчуците и плодовете. Бавно, но сигурно кашкавалът стигна, че и надмина 25-30 лева, драстично поскъпна кафето, качественото краве масло вече се превръща в лукс, почистващите препарати скочиха поне с по 5-7 лева.

Не остана по-назад и стоката, която по време на ковид пандемията се превърна в хит – тоалетната хартия. Повишението при този артикул също е осезаемо и дори промоциите в големите хипермаркети не могат да спасят положението.

Истински шок обаче предизвика ролка тоалетна хартия, която в един от големите магазини в старата столица се продава за цели 6 лева. Вероятно причината е, че санитарната принадлежност е украсена със забавни коледни мотиви. Дядо Коледа посяга към еленчето, на чийто рог весело се поклаща топче тоалетна хартия. Това е един от сюжетите, които са изрисувани върху WC-артикула.

Дали това е закачка от страна на производителя, или в цената е калкулирана и декорацията на хартията, не е ясно. Факт е, че вече имаме възможност, освен да украсяваме елха и да окачваме лампички, да внесем коледно настроение и в най-интимните пространства в жилищата си. А за колко време ще се изразходва веселата тоалетна хартия, е въпрос на лична преценка.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *