Младата надежда на „Етър“ Павел Иванов е тазгодишният носител на наградата „Трифон Иванов“

0

 

 

Младата надежда на футболен клуб „Етър“ Павел Иванов е новият носител на традиционната вече награда на името на почетния гражданин на Велико Търново и легендарен защитник Трифон Иванов. За номинацията единодушно гласуваха на редовна сесия местните парламентаристи от старата столица. Наградата се връчва ежегодно от 2017 г. насам, а Павел Иванов бе предложен от нароча комисия с председател заместник кмета проф. Георги Камарашев и членовете Деян Куздов, Бончо Генчев, Анатоли Петров, Георги Недев и др.

Павел е футболист на търновския клуб от 2014 г. и е един от капитаните на набор 2006 г. Той е носител на призовете МБМ „Най-добър спортист – София 2017/2018“ и на наградата „Кока –кола къп“ през 2018 г. Комисията, която го е номинирала изтъква качествата му – дисциплиниран, волеви, постоянен и перспективен.

Любопитното е, че още като начинаещ футболист Павел е забелязан и отличен от покойния Трифон Иванов, а в момента състезателят на виолетовите е и много добър ученик, като има достойно представяне на олимпиада по математика. Преди време Павел Иванов претърпя контузия, от която се възстановява.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *