февруари 4, 2023

Великотърновските адвокати – номер 1 в България за 2022 година!

С приза „Адвокатска колегия на годината“ бяха удостоени великотърновските адвокати на специална церемония по връчване на Десетите национални награди за правосъдие. Отличието получи председателят на ВтАК Веселка Коева.
Събитието се проведе на 25.11.2022 г. под патронажа на Съда на Европейския съюз, който тази година чества своята 70 годишнина. Негов организатор е Балканската медийна асоциация, с подкрепата на Международния адвокатски съюз, Камарата на нотариусите, Българска съдийска асоциация, Професионалната асоциация на медиаторите, Асоциацията на жените адвокати и Асоциацията на синдиците в България.
Церемонията бе част от ежегодния благотворителен бал на юристите в хотел „Маринела“ гр.София в помощ на деца с церебрална парализа и за събиране на средства подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми.
В събитието взеха участие членовете на Адвокатския съвет на Великотърновската адвокатска колегия и председателят на Контролния съвет на колегията.
Сред гостите бяха Марияна Кънчева – български съдия в Общия съд на ЕС в Люксембург, проф.Атанас Семов – член кореспондент на БАН и конституционен съдия, председателят на ВКС Галина Захарова, министърът на образованието и науката проф.д-р Сашо Пенов, университетски преподаватели, народни представители, магистрати и адвокати, представители на всички юридически професии.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *