Кой ще е спортистът на годината на Велико Търново?

0

 

6-и декември е крайният срок за подаване на номинациите в традиционната анкета „Спортист на годината на Велико Търново“.

Право да предложат кандидатури имат всички състезатели от спортните клубове на територията на старопрестолния град и общината, както и съответните треньори. Те ще правят номинации в 3 категории: Спортист на годината (мъже и жени), Спортист на годината (юноши и девойки) и Треньор на годината.

Наградените ще бъдат разпределени по следния начин: в категория мъже и жени – 7 спортисти, при юноши и девойки – 7 спортисти, както и треньор на годината.

Предложенията трябва да бъдат адресирани до кмета Даниел Панов и ще бъдат внесени в Общината до 6-и декември Ако се докаже, че даден спортен клуб е подал некоректна информация, номинациите на този клуб ще отпадат от анкетните карти.

Спортните експерти ще обобщават предложенията и ще подготвят информацията в анкетен вид за гласуване. В рамките на седмица след изготвянето ще се проведе гласуването за трите категории. Право на глас имат представители на Постоянната комисия по спорта, туризма, децата и младежта при Великотърновския общински съвет, по един журналист от местните медии и спортните експерти от общината.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *