февруари 4, 2023

Президентът се срещна с екипа на „Дяволското гърло“. Заръча да представят Велико Търново като историческа и духовна столица в хитовия сериал

Велико Търново да бъде представен във втория сезон на хитовия сериал „Дяволското гърло“ в новата си запазена марка – историческа и духовна столица на България. С тази заръка се обърна президентът на България Румен Радев към целия екип на продукцията. Старата столица е арена на снимките вече близо два месеца.

В сградата на Общината, където и днес бяха заснети основни сцени на сериала, президентът Радев и кметът Даниел Панов се срещнаха с продуцента Евтим Милошев, актьорите, режисьора и сценаристите, също с целия снимачен екип.

Даниел Панов припомни, че Велико Търново получи официалното си признание за историческа и духовна столица на България през 2019-а година. Това става с решение на Народното събрание, когато бяха чествани 140 години от приемането на първия ни основен закон – Търновската конституция.

Благодаря ви, че във времена на тежка политическа криза вие се грижите за духовните ценности, обърна се Румен Радев към Евтим Милошев, актьорите и снимачния екип. А кметът Даниел Панов бе категоричен, че новият сезон на „Дяволското гърло“ ще е отлична реклама за Велико Търново. Затова още от първия му разговор с Евтим Милошев относно идеята той категорично я подкрепи. Оттогава досега Общината и лично Панов оказват пълно съдействие и помагат за реализацията на хитовата филмова продукция.

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *