Хванаха дрогиран шофьор на бензиностанция, в колата му са открити наркотици

0

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на полицейското управление в Полски Тръмбеш.

Вчера в хода на провеждаща се специализирана полицейска операция на бензиностанцията в с. Раданово е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген“, управляван от 40-годишен от с. Полско Косово. В хода на проверката в автомобила са намерени и иззети около 2,5 грама растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис и около 0,3 грама бяло прахообразно вещество, което е реагирало на амфетамин.

При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на амфетамин. Водачът е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу него е започнато бързо производство.

Наркотични вещества иззеха служители на РУ – В. Търново и УП – П. Тръмбеш при провеждане на специализирана полицейска операция вчера. При проверки на автомобили и лица в района на местността «Ловен парк» край П. Тръмбеш са установени малко над 3 грама растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на марихуана. Образувани са 5 преписки, които ще бъдат докладвани в прокуратурата.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *