февруари 4, 2023

С празничен концерт социалните услуги във В. Търново поздравиха партньорите си

 

 

С празничен концерт в навечерието на Деня на дарителя потребители и екипи от социалните услуги изненадаха благодетели, приятели и организации, които са ги подкрепяли през годината. Малки и големи показаха своите таланти – певчески, музикални и театрални показаха малки и големи, пред пълната с публика зала на Община Велико Търново. Събитието бе под надслов „Приятели на социалните услуги“.

По време на празника бяха връчени специални благодарствени грамоти и ръчно изработени сувенири. Подаръците са израз на признателност към хората, които през годината успешно реализираха дейности и дариха от своето време и средства, за да помогнат на социалните услуги за деца, възрастни и хора с увреждания в община Велико Търново.

„Продължавайте да дарявате добро, да сбъдвате мечти и създавате приятелства“, бяха пожеланията на директора на дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ Росица Димитрова към всички уважили събитието.

А празничният концерт донесе на всички много споделени усмивки, емоции, сълзи от радост и чувство на гордост от вниманието.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *