Шофьор на камион карал надрусан с кокаин и канабис. Сериалът с пияни и дрогирани на пътя продължава с пълна сила

0

Двама водачи, употребили алкохол и двама с наркотични вещества, установиха служители на ОДМВР – Велико Търново.

Вчера при обработване на произшествие със самокатастрофирал лек автомобил с материални щети в село Каранци, служители на УП – П. Тръмбеш са извършили проверка за употреба на алкохол, с техническо средство на водача на лек автомобил „Мерцедес“ – 27-годишен от В. Търново, пробата е отчела 2,01 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР.

Същия следобед в село Павел е извършена проверка на лек автомобил „ДЕУ“, управляван от 65-годишен мъж от същото село. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,42 промила. Той също е отказал кръвна проба. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР.

Вчера сутринта в Стражица е извършена проверка на товарен автомобил „Форд“, управляван от 33-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на канабис и кокаин. Той е дал кръвна проба за химичен анализ.

Същия ден в Г. Оряховица за проверка е спрян лек автомобил „БМВ“, управляван от 31-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на канабис. Той е отказал кръвна проба. При последвало претърсване в жилището му е намерен около 1 грам от същото наркотично вещество. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу четиримата са започнати бързи производства.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *