Деца даряват за деца. Ученици от Свищов събраха над 2000 лева на Коледен базар за апарат за детското отделение

0

За поредна година, в навечерието на най-светлите празници, колективът на СУ „Цветан Радославов“, учениците и техните родители успешно реализираха благотворителен Коледен базар. Тазгодишната кауза бе под надслов „Деца даряват за деца“, кампания за закупуване на перфузор за нуждите на детското отделение на МБАЛ „Д-р Димитър Павлович“ ЕООД – гр. Свищов.

 

На 20.12.2022 г. фоайето на училището отново се изпълни с радостни лица, изобилие от ръчно изработени сувенири, календари, картички и коледни украшения, сладки и солени изкушения, с желание за помощ и добротворчество. За пореден път своята щедрост и милосърдие показаха ръководството и служителите при Община Свищов, които прегърнаха нашата кауза и с готовност се включиха в набирането на средства. Благодарности и към децата и колектива на ДГ „Слънчо“, които се включиха с ръчно изработени изделия. Само за няколко часа бяха събрани 2015,32 лв. /две хиляди и петнадесет лв. и тридесет и две ст., които на следващия ден бяха предадени на началника на Детско отделение д-р Румяна Николаева.

Огромна благодарност към всички участници-съмишленици за щедрите сърца и златни ръце. Нека доброто пребъде и да Ви се случват много чудеса! Бъдете здрави, щастливи, успешни и благословени! Весели Коледни и Новогодишни празници!

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *