Зевзеци разпънаха палатка в кв. „Чолаковци“, за да посрещнат Коледа

0

 

 

Да посрещнат Коледните празници в … туристическа мини палатка в квартал „Чолаковци“ във Велико Търново избраха млади хора, които очевидно не са лишени от чувство за хумор и креативност.

Снимката в социалните мрежи от нетрадиционното празненство е качил Цветан Стойков, който вероятно е част от групата зевзеци, пили по чаша вино в празничната нощ в междупанелното пространство на най-изостаналия търновски квартал.

Колко многочислена е била компанията не става ясно, но поне от снимката и коментарите под нея личи, че купонджиите са се забавлявали без да притесняват съседите. И без да замърсяват района. И без да нарушават обществения ред, или поне се надяваме това да е така.

А иначе симпатичният начин да се прекарат празниците е отприщил доволно количество положителни коментари, част от които гласят:

„Някой са го изгонили от вкъщи“, „Дядовата ръкавичка“, „Това е веселба!“, „Браво купонджии“ и „Българите се завръщат към корените си“…

Впрочем, това е алтернативен начин да се споделят най-хубавите дни, или по-скоро нощи от годината. Като се излезе от стереотипа на панелките, кръчмите и рутинното прекарване на празниците.

Стига да не се нарушава обществения ред…

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *