Двама пияни и един без книжка зад волана са хванати от полицаи през почивните дни

0

Двама пияни шофьори установиха полицаи в региона през почивните дни. В събота в Горна Оряховица е извършена проверка на лек автомобил «Ауди», управляван от 31-годишен местен жител.  При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,79 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ.

В петък около полунощ в хода на специализирана полицейска операция в с. Виноград е извършена проверка на лек автомобил «Фолксваген», управляван от 58-годишен от същото село. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,74 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ.

И двамата са задържани за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу тях са започнати бързи производства.

Неправоспособен водач, установиха служители на Пътна полиция. В петък в Дебелец е извършена проверка на лек автомобил «Мерцедес», управляван от 21-годишен неправоспособен водач от Дебелец. В хода на проверката е изяснено, че той е седнал зад волана в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление на автомобила. Образувано е бързо производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *