26-годишна шофьорка на три вида наркотици е засечена от полицаи в Елена

0

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на полицейското управление в Елена. Вчера в Елена е извършена проверка на лек автомобил «Ситроен», управляван от 26-годишна от Златарица. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на канабис, амфетамин и метамфетамин. Тя е отказала кръвна проба.

При последвала проверка в автомобила са намерени и иззети две сививки, съдържащи листна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабаис. Водачката е известна на полицията. Задържана е за срок до 24 часа по ЗМВР. Срещу нея е започнато бързо производство.

В четвъртък при провеждане на специализирана полицейска операция за противодействие държането и разпространението на наркотични вещества, служители на РУ – Елена спрели за проверка лек автомобил «Пежо», управляван от 36-годишен от Златарица. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. Той  е дал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая е образувана преписка.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *