Евелина Антонова, която се барикадира във фризьорски салон: „Наруших закона, но от две години съм жертва на имотна измама!“

0

 

Великотърновката Евелина Антонова, която преди десетина дни вдигна крак полицията и със законно притежаваното си оръжие се барикадира във фризьорски салон в старата столица, предприе медийна офанзива. От няколко дни жената е в домашен арест, но сама търси национални и регионални медии, за да разкаже своите неволи. Тази сутрин тя потърси контакт и с „Болярски новини“.

Пред нас Евелина призна, че е нарушила закона, произвеждайки изстрел във фаталния ден, в който престоя заключена във фризьорско ателие на ул. „Симеон Велики“. Но категорично отрече да има психически проблеми, както по думите й, полицаите и разследващите са се опитали да внушат на обществото.

„Нямам идея колко време ще съм под домашен арест и какво ще се случи с мен. Иззеха ми личния телефон, затова се свързах с вас чрез социалната мрежа, а мои познати ми оставиха временен номер и апарат“, разказа 46-годишната жена. Тя живее сама, а двамата й сина са в чужбина, като по-малкият изобщо не знае за неволите на майка му.

Евелина разказва, че след инцидента в салона е била отведена в психиатричната клиника в Церова кория. След едно денонощие тя е подписала документ за освобождаването й, но върху нея е упражнено полицейско насилие, за което адвокатът й Благой Златанов ще сезира министъра на вътрешните работи. Евелина Твърди, че е била принуждавана да се съгласи да бъде оставена в психиатричната клиника, където „да надрусат с медикаменти“. По думите й обаче, искането да психиатрични изследвания не е основателно, тъй като тя е преминала подобни прегледи преди около три месеца, която е получила законно разрешителното си за оръжие.

На въпрос на „Болярски новини“ с каква цел е изкарала курс и си е извадила оръжие, жената не пожела да отговори. Тя не отрича, че е пристъпила закона, но иска справедлив процес. И твърди, че е жертва на имотна измама.

Преди около две години тя купува имот в центъра на Велико Търново от фризьорката, в чийто салон се барикадира преди дни. Имотът е от около 500 квадрата груб строеж с къща на два етажа, която Евелина е съборила. Имала е договорка със семейството за разчистване на имота, но това не се е случило. В последствие той е бил продаден на строителен предприемач зад гърба на Евелина, а по думите й в измамата са навързани нотариус и трима адвокати…

„Да, наруших закона, но имотът е моят живот и в него съм вложила всичките си спестявания. Предявени са ми изключително тежки обвинения и нямам представа какво ще се случи с мен. Искам справедлив процес. Жертва съм на документна измама и ще го докажа“, твърди още Евелина…

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *