Хванаха дрогиран шофьор с отнета книжка да кара мерцедес в Лясковец. В колата имало наркотици

0

Наркотични вещества иззеха служители на РУ – Горна Оряховица при проверка на автомобил, управляван от водач, употребил наркотични вещества и с отнета правоспособност.

Вчера в Лясковец е извършена проверка на лек автомобил «Мерцедес», управляван от 33-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е отчел положителна реакция на канабис. Той е отказал кръвна проба.

В хода на проверката е изяснено, че е седнал зад волана, в срока на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството за управление на автомобил. За тези деяния срещу него е започнато бързо производство.

При последвало претърсване в автомобила са намерени и иззети 2 свивки, съдържащи растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис. По случая е започнато досъдебно производство.

При проверка на друг 18-годишен младеж е намерена и иззета саморъчно свита цигара, съдържаща растителна маса, която при полеви наркотест е реагирала на канабис.  Образувано е бързо производство.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *