Концерта „Дихание“ със звездата Орлин Горанов подготвя театърът за празника на Велико Търново

0

 

 

Концерт, посветен на празника на Велико Търново, подготвя екипът на Музикално-драматичния театър „Константин Кисимов“. В музикалния спектакъл под наслов „Дихание“ участват оркестърът и солисти на МДТ, а заедно с тях на сцената ще излезе гост-звездата Орлин Горанов. Великотърновци и гостите на града могат да се насладят на концерта на 21 март от 19 часа в голяма зала на театъра.

Фрагменти от обичани оперети и мюзикъли, както и българска поп музика ще поднесат на ценителите на музикалното изкуство артистите от МДТ. В програмата са включени произведения от Йохан Щраус (син), Имре Калман,  Мич Лий, Фредерик Лоу, Алън Менкен, Ленард Бърнстейн и Андрю Лойд Уебър, които ще звучат под диригентската палка на Васил Вълчев.

Орлин Горанов ще изненада публиката с изпълнения на обичани дуети от оперетата „Царицата на чардаша” на Калман, песен и дует от мюзикъла «Човекът от Ла Манча”, както и популярни песни от своя репертоар. В дуетните превъплъщения негови партньори на сцената ще бъдат солистите Миряна Калушкова, Теодора Петрова и Цветелин Илчев, както и гост-изпълнителката Гергана Стоянова.

Концертът «Дихание» е вторият съвместен проект на великотърновския театър с обичания Орлин Горанов. През миналата музикалният спектакъл «Отражения» се радваше на огромен интерес от страна на публиката и беше представен в 35 града в страната.

Билети за празничния концерт „Дихание“ се продават на касата на Музикално-драматичния театър, както и онлайн на сайта на https://teatarvtarnovo.com/.

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *