Отборът „Сладка хапка“ спечели Общинския турнир по футбол на малки вратички „Трифон Иванов“ 2023 в Павликени

 

 

победи срещу „Бъдеще-Бутово“ във финала на Общинския турнир по футбол на малки вратички „Трифон Иванов“ 2023, който се проведе в Павликени. Финалният мач завърши с резултат 9:2.

За трето и четвърто място се бориха „Червен динамит“ и „Билдинг къмпани“, които завършиха с 6:2.

За да уважат финала в Павликени дойдоха председателят на Зоналния съвет на БФС – Велико Търново Бончо Генчев  и Илиян Киряков, които връчиха наградите на четирите отбора-полуфиналисти. Първите три отбора получиха и по една футболна топка от Зоналния съвет на БФС.

Няколко индивидуални отличия бяха връчени след последния мач от турнира. Те получиха грамоти, статуетки и парични награди.

Най-млад играч се оказа Калоян Михайлов, а най-възрастен играч – Иван Делииванов. За най-коректен играч беше обявен Мартин Ширтев. С най-много голове в турнира, отличието за голмайстор получи Кристиян Райчев. Най-добър защитник стана Деян Петков. Той получи и фланелка, с която е играл Трифон Иванов. Наградите връчи кметът на община Павликени инж. Емануил Манолов.

ГОЛМАЙСТОРЪТ

Общо девет отбора се записаха за участие в турнира тази година. Всички мачове се проведоха на футболното игрище с изкуствена настилка зад магазин „Абсолют+“ срещу Стадиона.

Община Павликени изказва благодарност на дарителите, които осигуриха паричните премии за отборните и индивидуалните награди:

– Аптека „Медиана Фарма“ ЕООД с управител Цветомир Трифонов

– магазини „Абсолют +“ с управител Георги Венциславов

– фирма „Билдингстрой Къмпани“ ЕООД с управител Станчо Костов

– фирма „Водстрой ВТ“ – Велико Търново с управител инж. Любомир Шербетов

– фирма „Апсида Строй“ с управител Петър Гайдаров

 

 

Крайното класиране:

I място – „Сладка хапка“

II място – „Бъдеще – Бутово“

III място – „Червен динамит“

IV място – „Билдинг Къмпани“

 

 

 

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *