Трагедия в Пчелище! Млад мъж преби приятелката си и после се обеси!

 

29-годишен мъж е пребил зверски с по-възрастната си с девет години приятелка, след което се обесил. Кървавата драма се е разиграла в събота вечерта във великотърновското село Пчелище. Все още не са известни причините за скандала, довел до побоя над жената, която е учителка. Тя е в тежко състояние в отделението по Неврохирургия на областната болница в старата столица.

Пострадалата жена е с тежки фрактури на лицевата част на черепа. Младият и приятел я бил докато тя не припаднала. В 23,30 часа той се е обадил на тел. 112, а после се е обесил на чардака на къщата си. Когато на място пристигнат екипи на полицията и Спешна помощ, открили безжизненото му тяло. Жената била в тежко състояние.


Потърпевшата е учителка и скоро се нанесла в селото. Тя е на 38 години и въпреки възрастовата разлика между нея и приятеля и, двамата съжителствали и отглеждали две деца, които за щастие не били в къщата по време на трагедията.
Случаят се разследва от полицията, образувано е досъдебно производство под наблюдението на Окръжната прокуратура във Велико Търново.

About Post Author

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *